Odrůdy

Beni Pizzutello, 紅ピッテロー
Stolní zajímavá Japonská raná super novinka s velkým hroznem a bobulí harmonické velmi dobré chuti se zvýšenou odolností mrazu a chorobám.
- Původ (šlechtitel)
- Japonsko
- Rodičovské odrůdy
- Pizzutello Bianco x Manikur Finger- Nanba1
- Použití
- stolní
- Barva
- žlutočervená až purpurová
- Hrozen
- velký, 500 - 1000 g, kónický, stř. hustý
- Bobule
- velká, 18 x 36 mm, 12 - 16 g, prodloužený zahnutý palčik, masitá, šťavnatá
- Chuť
- harmonická, velmi dobrá
- Doba zrání
- raná, pol. září, 115 - 120 dní
- Intenzita růstu
- vysoká
- Mrazuodolnost
- , - 22 °C
- Odolnost houbovým chorobám
- , 3 (podle Husfeldovy bodové stupnice)
- Cukernatost
- 17 - 19 °NM
- Bezsemenný
- ne